Wohoo, e-knjiga je že na poti v vaš poštni nabiralnik!

Če v nekaj minutah ne prejmete e-knjige, pobrskajte še po mapici “spam”. Če je tudi tam ne najdete, nam pišite na info@nutrispoint.com in e-knjigo vam bomo poslali ročno.

Preden pa odklikate naprej, preberite še, zakaj je tako pomembno, da se razstrupljanja lotite pravilno.

Ste mislili, da je razstrupljanje enostaven proces? Potem ste se zmotili. Poteka v treh ključnih fazah, vsaka od njih pa ima svoje specifike.

#1 FAZA, OGREVANJE:

transformacija toksinov - preobrazba maščobe v tekoče stanje

Če so odvečni toksini naloženi v maščobah, jih mora telo najprej spraviti od tam, kjer počivajo. To se dogaja tako, da jih naš organizem dobesedno raztaplja in s pomočjo encimov razgraja na manjše delce ter tako spreminja iz substanc, topnih v maščobi, na substance, topne v vodi. To je namreč osnova, da telo sploh lahko vstopi v drugo fazo razstrupljanja.

POMEMBNO: prva faza detoxa v telesu sproža oksidativni stres in povečano število prostih radikalov. Zato je še kako pomembno, da v telo vnesete zadostno količino vitamina C in antioksidantov, spijete dovolj tekočine ter se dnevno gibljete. Tako boste telesu pomagali, da se čim prej premakne v drugo fazo.

Živila in snovi, ki pomagajo telesu vstopiti v prvo fazo razstrupljanja:

#2 FAZA, DRUŽENJE:

vezanje encimov - Encimi se družijo s toksini

V drugi fazi detoxa se presnovni metaboliti iz prve faze začnejo izločati iz telesa preko žolča, urina in blata. Produkti iz prve faze se vežejo na druge spojine, kar omogoča lažjo obdelavo in izločanje toksinov iz telesa. To se dogaja preko šestih različnih poti (glukuronidacija, acetilacija, esterifikacija, konjugacija aminokislin, sulfacija in konjugacija glutationa).

POMEMBNO: Prvo fazo detoxa je dokaj enostavno aktivirati (to lahko naredi že skodelica močne kave). Razlog, da veliko ljudi ostaja zapackanih je, da telesa ne podprejo pri drugi, ključni fazi - odstranjevanju prosto plavajočih toksinov iz telesa. Ne zanemarjajte polnovrednih obrokov, gibanja, tekočine in zadostnega vnosa nekaterih živil, kot so alge in trave. Algi, kot sta klorela in spirulina namreč nase zelo učinkovito vežeta toksine in jih pomagata odplakniti iz telesa.

Nujno potrebne snovi v drugi fazi detoxa so:

#3 FAZA, ŽURKA:

eliminacije transformiranih in vezanih toksinov iz telesa

Tretja in zadnja faza detoxa je končno izločanje vseh toksinov iz telesa. Zdaj sta najpomembnejša ograna, ki pri tem pomagata ledvica in črevesje. Če ste v drugi fazi telesu zagotovili vse, kar potrebuje, je v tretji fazi najpomembnejše sledeče:

To so znaki, da potrebujete detox

raztrupljanja

Nutrispoint Organic
Green Vitality Blend

Že poznate podobne zelenkote in se vam ob misli na njih ne cedijo sline? Potem zagotovo še niste preizkusili zares kakovostnega in slastnega detox izdelka! Nutrispoint Organic Green Vitality Blend ni samo zdrav, temveč tudi okusen, zahvaljujoč meti in baobabu.

Za razliko od drugih podobnih produktov na trgu, so surovine iz delov sveta z najbolj čistim okoljem. Naše alge niso iz Kitajske, ki ima najbolj kontaminiran zrak, vodo in zemljo; temveč iz Tajvana, od koder prihajajo najčistejši viri alg na svetu!

Zelene sestavine, ki bodo poskrbele za popoln, varen in učinkovit detox; vas napolnile z beljakovinami, antioksidanti, vlakninami, vitamini in minerali; ter poskrbele, da se iz vašega telesa odplakne odvečna voda, so: klorela, spirulina, moringa, baobab, pšenična trava, kopriva in meta.

V e-knjigi boste izvedeli, zakaj morate takoj pozabiti na nasilne načine detoxa. Raje si privoščite kozarček zelenega eliksirja vsako jutro in uživajte v prijetnem ritualu nežnega razstrupljanja.

Navodila za uporabo:

Nutrispoint Organic Green Vitality Blend je v obliki prahu, ki se zlahka zmeša s katerokoli sestavino. Najbolj okusen napitek nastane, če 2 čajni žlički zmešate z nekaj vode in ožeto limono ali limeto. Priporočena dnevna količina je 9 g (2 čajni žlički). Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Ritual z Green Vitality Blend

Priporočamo, da si privoščite vsaj 3-mesečno detox kuro.

1x Organic Green Vitality Blend

Cena: 35,00 €

Cena na dnevno uporabo: 1,16 €
Količina: 200g
Zadostuje za 1 mesec

NAROČI TUKAJ >>>

2x Organic Green Vitality Blend

Cena: 63,00 €

Prihranek: 7,00€
Cena na dnevno uporabo: 1,05 €
Količina: 2x 200g
Zadostuje za 2 meseca

Brezplačna poštnina

NAROČI TUKAJ >>>

3x Organic Green Vitality Blend

Cena: 84,00 €

Prihranek: 21,00€
Cena na dnevno uporabo: 0,93 €
Količina: 3x 200g
Zadostuje za 3 mesece

Brezplačna poštnina

NAROČI TUKAJ >>>

Zaljubljene v Green Vitality Blend

“Mešanice zelenih alg imajo pogosto čuden okus. Green Vitality Blendu pa je dodana meta, ki poskrbi za slasten, svež okus! Po enem mesecu pitja Green Vitality Blend sem manj napihnjena, pitje te mešanice pa je zame postal pravi obred.”

Vanja Zorman

“Odkar pijem Green Vitality Blend se počutim bolj zdravo, več energije imam, manj sem napihnjena in moja prebava boljše deluje.”

Ivona Pavič

“To je moj zdrav ritual po vsaki športni dejavnosti in moja najljubša večerja, po kateri se zjutraj počutim odlično!”

Ana Cepec

“Te daje spomladanska utrujenost in pomanjkanje energije? Potem ti bo ta zeleni napitek v veliko pomoč! Mešanica mi pomaga tudi pri leni prebavi in mozoljčkih.”

Dijana Begić

“Bila sem mnenja, da prehajam v fazo, ko sem mogoče že pregorela. Pomagala sem si z Green Vitality Blend zelenim napitkom, ki pa ni le še ena stvar, ki stoji v kuhinji. Postal je moj ritual in velika pomoč na novi poti.”

Monika Sugarlove

“Zelenko mi omogoča, da začnem svoj dan s polno paro! Dan velikokrat preživim v avtu, fitnesu, na trampolinu ali dolgih sprehodih. Posledično sem pogosto utrujena, zato sem začela uživati Green Vitality Blend.”

Neža Simčič

Sledi nam na instagramu

© 2020 Copyright Nutrispoint -All rights reserved.